Pappapermisjon

Jeg er godt i gang med uke 2 av pappapermisjonen. Første uken var preget av mye varme, noe som ble en påkjenning både for Dina og meg. Vi hadde også navnefest sist lørdag.Foreløpig går permisjonslivet overraskende bra. Hverdagene er noe ensformig i innhold, men de er da ulik alle dager jeg tidligere har hatt i livet. Vi står som regel opp rundt kl 7. Kine ammer før hun drar på jobb, og jeg tar morgenstellet. Kine er ikke alltid like fornøyd med mitt valg av klær til Dina, men heldigvis så virker Dina fornøyd. Dina bruker bare å være oppe 1,5 - 2 timer før det er klart for første lur. I denne korte tiden hun er våken skal jeg også gi henne en porsjon med grøt, og muligens ta et bleieskift til. Det varierer veldig hvor lenge hun sover den første luren. Det kan være alt fra 45 minutter til 2,5 timer. Det er i denne perioden jeg spiser frokost og nyter en kopp kaffe. Stort sett så går resten av dagen ut på akkurat det samme. Dina sover 2 eller 3 ganger i løpet av dagen, avhengig av hvor lenge hver enkelt lur er. (Alle lurer på dagtid foregår forøvrig i vogna ute) Vi spiser et måltid mellom hver gang og bruker ellers mye tid på lek og bleieskift. Vi tar oss også minst en tur ut i løpet av dagen. Det er viktig for pappa å få lufta hodet også. Dina har forøvrig nylig lært seg å dra seg fremover, så nå må jeg passe ekstra på når hun ligger på gulvet. Foreløpig er det vedovnen som er den mest spennende å utforske. 

Det har blitt veldig få innlegg her på bloggen. Jeg hadde ikke trodde det på forhånd, men jeg har stort sett ikke tid. Jeg trodde ihvertfall at jeg skulle få tid når jeg gikk ut i pappapermisjon, men når jeg først har noen minutter ledig så blir det ikke prioritert. Jeg kan derfor ikke komme med noen stor lovnad om at vi går mot bedre tider på blogg-fronten. Jeg deler i det minste noen bilder på facebooksiden til bloggen, og på instagram. Følg meg gjerne der. Nå skal jeg ikke på jobb før i september! GOD SOMMER! - Jeg kler meg om til sommer og tar det som det kommer. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

endeligpappa.no

endeligpappa.no

34, Moss

Mitt navn er Vidar, jeg trenger et sted hvor jeg kan dele mine tanker og opplevelser rundt det å endelig bli pappa. Jeg er opprinnelig fra Sunnmøre, men har nå bosatt meg i Østfold. Denne siden er derfor en fin måte å holde familien min bedre oppdatert på hvordan vi har det. Enkelt og greit.

Annonser


Kategorier

Arkiv

Annonser
hits