Familiepåske

Da var det på tide med en liten oppdatering. Den siste tiden har vi hatt mer en nok å henge fingrene i. Med kjøp av hus og salg av leilighet følger det med en god del jobb. Både flytting og litt mindre oppussing har opptatt tiden vår de siste ukene. Vi ble mer eller mindre ferdig med de tingene som "hastet" nå frem mot påske. Dermed var det duket for en påske med masse besøk. I starten av påsken har foreldrene mine vært her. Siste delen av påsken var søstra mi og hennes familie på besøk. Nå er planen at vi til sommeren skal komme enda mer på plass, slik at vi kan ha alle på besøk samtidig. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi var heldig med været i starten av påsken. Noen timer med sol på verandaen ble selvsagt fullt ut benyttet. Temperaturen var likevel ikke mye å snakke om. 

Mye besøk, betyr masse oppmerksomhet til Dina. Både hun og vi har stortrivdes med familie på besøk. Det har virket som om det har vært veldig kjekt for henne å følge med på søskenbarna sine og de krumspring de har funnet på. Hun har nok også hatt godt av et litt høyere støynivå en hva som er tilfelle til vanlig. Selv om været ikke har vært helt på topp i påsken har vi prøvd å være mye utendørs. Noen koselige inneaktiviteter har det også blitt. Alt til glede for både store og små. 
 - Alt går bra så lenge du har støtte fra familien din. Hvis du har en følelse, helt fra du er liten, av at de elsker deg uansett hva du måtte gjøre og hvem du måtte være, går det greit.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

endeligpappa.no

endeligpappa.no

34, Moss

Mitt navn er Vidar, jeg trenger et sted hvor jeg kan dele mine tanker og opplevelser rundt det å endelig bli pappa. Jeg er opprinnelig fra Sunnmøre, men har nå bosatt meg i Østfold. Denne siden er derfor en fin måte å holde familien min bedre oppdatert på hvordan vi har det. Enkelt og greit.

Annonser
Kategorier

Arkiv

Annonser
hits