Kjøp og salg av bolig

Her er det mye som skjer for tiden. Som nevnt tidligere hadde vi planer om å få kjøpt oss et hus i 2016. Det har vi nå allerede gjort. Nå står salg av leiligheten vår for tur. Vi har stortrivdes i leiligheten vår, men gleder oss nå til å flytte inn i noe større. Selv om leiligheten er meget arealeffektiv så blir den nok litt liten nå som vi har blitt tre. Dina trenger etterhvert sitt eget rom. Bilder av huset vi har kjøpt kommer nok først etter at vi har fått tatt over og flyttet inn. Dere kan derimot gjerne gå inn på finn.no for å se på annonsen på leiligheten vår. Har du venner eller bekjente som kan være interesserte så må du gjerne gi de linken. 


Her er det lite tid tilovers mellom det vanlige småbarns-livet, meglere, fotografer og takstmenn. Jeg kan informere om at Dina fortsatt vokser og har det bra. Hun er for det meste i meget godt humør, selv om vi den siste uken har vært forkjølet alle mann. Dina tar det ikke så tungt. Hun er litt tungpustet med tett nese på natten, men smiler store deler av dagen. 

(Pappa sitt lille sjarmtroll)(Og litt mamma sitt)

Her er forøvrig et bilde av meg da jeg var baby. Er det noen som ser noen likheter?


-Et perfekt eksempel på mindretallsregjering er å ha en baby i huset.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

endeligpappa.no

endeligpappa.no

34, Moss

Mitt navn er Vidar, jeg trenger et sted hvor jeg kan dele mine tanker og opplevelser rundt det å endelig bli pappa. Jeg er opprinnelig fra Sunnmøre, men har nå bosatt meg i Østfold. Denne siden er derfor en fin måte å holde familien min bedre oppdatert på hvordan vi har det. Enkelt og greit.

Annonser
Kategorier

Arkiv

Annonser
hits