Kveldstur

I kveld har vi vært ute på spasertur i nærområdet. En fantastisk tur i fint vær og nydelig vinterlandskap. En herlig opplevelse for hele min lille familie. Dina henger på magen til Kine i en ergobaby 360. Det har blitt en stund siden sist innlegg. Jeg trodde jeg skulle rekke å få oppdatert oftere når jeg hadde ferie i jula, men det virker som om at det blir mindre tid til oppdateringer til mer jeg har fri. Ukene forsvinner fortere en noen gang og Dina vokser seg stadig større. Hun er vel ca 5.5 kilo nå, men det vet vi mer nøyaktig etter at hun har vært på 3-månederskontroll. Vi storkoser oss ihvertfall i rollen som småbarnsforeldre og 2015 var et fantastisk år for vår del. 2016 blir nok neppe noe dårligere, vi gleder oss til det kommende året. Nå har vi begynt å se oss om etter hus! Dina trenger snart større plass å boltre seg på. 

- Vår oppgave er ikke å legge år til livet, men å fylle de årene vi får med liv. 

Én kommentar

Bettina Giæver W.

24.01.2016 kl.00:39

Kjenner meg godt igjen... Feriedagene forsvinner alt for fort, og man får ikke gjort halvparten av det man har planlagt... Nå er min mini 5,5mnd, og original permisjon over om 2,5mnd... Litt sjukt å tenke på egentlig... Blir heldigvis litt ferie og ulønnet perm også!

Kos deg med Dina når du kan, hun kommer aldri til å være så liten som hun er nå igjen ;-)

Skriv en ny kommentar

endeligpappa.no

endeligpappa.no

34, Moss

Mitt navn er Vidar, jeg trenger et sted hvor jeg kan dele mine tanker og opplevelser rundt det å endelig bli pappa. Jeg er opprinnelig fra Sunnmøre, men har nå bosatt meg i Østfold. Denne siden er derfor en fin måte å holde familien min bedre oppdatert på hvordan vi har det. Enkelt og greit.

Annonser


Kategorier

Arkiv

Annonser
hits