Nå starter Julen

Julemarsipanen og julebrusen har vært i salg siden starten på oktober. De fleste butikkene har for lengst pyntet sine lokaler og spilt julemusikk på loop i ukevis. I morgen er det første søndag i advent. For meg starter julen først denne helgen og slik har det nesten alltid vært. Eneste som er annerledes i år er at vi allerede nå er ferdig med julegavene. Det må sies å være ny rekord.  

I dag har vi benyttet dagen til å ta frem adventsstjernen og pynte litt til jul. Samtidig hørte vi musikk fra Julelisten min på Spotify. 

Vi har også hatt et veldig hyggelig besøk av Anine som er en barndomsvenninne av Kine. Planen var at vi skulle gå i fakkeltog og se på julegrantenning, men det ble dessverre bare med fakkeltoget. Vi brukte god tid til å pakke inn Dina slik at hun ikke skulle bli kald, men vi glemte at også vi kunne fryse. Heldigvis får vi en ny sjanse i morgen. Da skal vi på Julemarked på Folkestad i Våler. Her kan man blant annet oppleve låvenisser, nissetog , hester og gratis utekino. 

Dere kan fritt benytte dere av min spilleliste med julesanger. Jeg har funnet frem mine favoritt julesanger, og sangene er med de artistene jeg mener har de beste versjonene. Du får tilgang til spillelisten min ved å trykke her!

- Advent ... det er hverdager som har begynt å ta på seg festklær. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

endeligpappa.no

endeligpappa.no

34, Moss

Mitt navn er Vidar, jeg trenger et sted hvor jeg kan dele mine tanker og opplevelser rundt det å endelig bli pappa. Jeg er opprinnelig fra Sunnmøre, men har nå bosatt meg i Østfold. Denne siden er derfor en fin måte å holde familien min bedre oppdatert på hvordan vi har det. Enkelt og greit.

Annonser
Kategorier

Arkiv

Annonser
hits