Dagene går i ett

Dina er i dag 5 uker gammel. Sist torsdag var Kine på helsestasjonen med henne, da var hun blitt 3820 gram. Jeg vil tro at hun nå har passert 4 kilo. De fleste vi møter sier at de synes hun er veldig lita, noe hun forsåvidt er, men vi som er sammen med henne hver dag ser at hun likevel har vokst mye. Dagene går stort sett i ett og føles på mange måter veldig like. Det er mye jobb med en liten baby i hus, men det er verdt hvert eneste bleieskift, hvert et gulp og hvert et bad. Det er fortsatt slik at hun er litt mer urolig på kveldene en på dagtid.  Hun ønsker mer kontakt, oftere mat og vi opplever at hun har noe mer mageknip. Nettene går egentlig overraskende bra, men de varierer noe foreløpig. Kine har det selvfølgelig litt tyngre en meg. Jeg våkner, men legger meg til igjen med en gang. Kine må gjerne stå opp 2-4 ganger hver natt for å amme. Jeg får heller bistå henne i helgene når vi bestemmer oss for å begynne med flaske. 

Vi gikk til innkjøp av "Babynest" tidligere i uken, det har også vist seg å fungere bra

Førstkommende Fredag sjekker jeg inn på hotell i Oslo. Ikke fordi nettene er vanskelig, men fordi jeg skal til Oslo i sosialt lag med gode kolleger. En kollega av meg har bestemt seg for å gå av med pensjon til nyttår og vi skal derfor feire hennes lange yrkeskarriere. Det gleder jeg meg veldig til.

- Spedbarn sover aldri, de ligger bare til lading.

 

Én kommentar

Anette Wølner

18.11.2015 kl.22:15

Åå, så liten og fin ♥ Babynest er gullverdt! De er jo vandt med å ligge trangt i magen, derfor roer de seg som regel godt i ett nest :-) Nydelig jente du har altså :-)

Skriv en ny kommentar

endeligpappa.no

endeligpappa.no

34, Moss

Mitt navn er Vidar, jeg trenger et sted hvor jeg kan dele mine tanker og opplevelser rundt det å endelig bli pappa. Jeg er opprinnelig fra Sunnmøre, men har nå bosatt meg i Østfold. Denne siden er derfor en fin måte å holde familien min bedre oppdatert på hvordan vi har det. Enkelt og greit.

Annonser
Kategorier

Arkiv

Annonser
hits