Stolte besteforeldre

En ny uke har gått. Jenta vår nærmer seg 4 uker allerede. Det er skremmende hvor fort tiden går. Vi ser tydelig at hun vokser, så nå skal det bli spennende når Kine iløpet av uken tar turen innom helsestasjonen for veiing. Jeg tror nok at hun nærmer seg 3500 gram nå. Hun er fortsatt veldig rolig, gråter lite, men grynter og knurrer mye. Hun er bare helt herlig. 


I helga har vi hatt besøk av stolte besteforeldre fra vestlandet. De kom nedover for å se Dina for første gang. Nå har det seg slik at vi foreløpig bor i en 2-roms leilighet, så vi ble veldig glade når vi fikk låne leiligheten til foreldrene til Kine under besøket. Det gjorde at vi alle kunne bo under samme tak, og det er absolutt mye koseligere en om foreldrene mine skulle bodd på hotell. Helgen ble benyttet til shopping, god mat, trilleturer og mye Dina-kos. Vi tok blant annet turen til Alby gård på Jeløy og besøkte Kafé F 15. Her ble det naturligvis spist "Albykringle", noe som forøvrig har blitt fast tradisjon når foreldrene mine kommer på besøk. Den bør smakes av alle som ikke har smakt den enda! Anbefales på det sterkeste fra pappa.

Helga var helt super, vi gleder oss til neste besøk. 

Én kommentar

Daniel Miller

09.11.2015 kl.18:19

Så koselig, skjønner de er stolte :D

Skriv en ny kommentar

endeligpappa.no

endeligpappa.no

34, Moss

Mitt navn er Vidar, jeg trenger et sted hvor jeg kan dele mine tanker og opplevelser rundt det å endelig bli pappa. Jeg er opprinnelig fra Sunnmøre, men har nå bosatt meg i Østfold. Denne siden er derfor en fin måte å holde familien min bedre oppdatert på hvordan vi har det. Enkelt og greit.

Annonser


Kategorier

Arkiv

Annonser
hits