Stadig nærmere fødsel

Nå nærmer det termindato med stormskritt. Alt det vi tror og mener vi kommer til å trenge, er nå på plass i leiligheten. Vi er nå på detaljnivå i forhold til hvilke våtservietter vi skal ha og vi har alt kjøpt inn bleier både i størrelse 1, 2 og 3. Vi har gjennom hele svangerskapet forholdt oss til 31. oktober som termindato, og vi har hele tiden hatt et håp om at barnet skulle fullføre hele svangerskapet trygt i mors mage. De fleste vi prater med sier også det er normalt at man kan gå noen dager over termin når man er førstegangsfødende. Om dette blir tilfelle så vet vi ikke hvilket sykehus min samboer skal føde på enda. 2.november flytter nemlig Sykehuset Østfold fra Fredrikstad til Kalnes. Dermed er det slik at om fødselen starter før 08.00 den 2.november, skal vi kjøre til sykehuset i Fredrikstad. Om den starter etter klokken 08.00, skal vi derimot til Kalnes.

Nå sitter vi bare å venter på at barnet skal komme. Samboeren min begynner å bli rimelig utålmodig og har begynt å håpe på at barnet skal komme allerede nå. Vi er inne i en veldig spennende tid, og samboeren min kan fort få viljen sin! Vi er uansett klare!!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

endeligpappa.no

endeligpappa.no

34, Moss

Mitt navn er Vidar, jeg trenger et sted hvor jeg kan dele mine tanker og opplevelser rundt det å endelig bli pappa. Jeg er opprinnelig fra Sunnmøre, men har nå bosatt meg i Østfold. Denne siden er derfor en fin måte å holde familien min bedre oppdatert på hvordan vi har det. Enkelt og greit.

Annonser
Kategorier

Arkiv

Annonser
hits