Endeligpappa.no

Mitt navn er Vidar, jeg er 33 år og opprinnelig fra Sunnmøre. Etter å ha bodd litt her og der har jeg nå bosatt meg i Østfold. Jeg blir pappa for første gang i løpet av høsten 2015. Termindato er 31. oktober! Denne siden er opprettet for å dele mine opplevelser og tanker etter at jeg endelig blir pappa. Ja jeg må virkelig si ENDELIG. Jeg har siden jeg var rundt 12 år følt meg sikker på at pappa var noe jeg ville bli. Tanken da var at jeg skulle ha 4 barn før fyllte 30. Av ulike grunner har barn latt vente på seg, ikke tror jeg lengre at jeg vil ha 4 stk heller. Nå er jeg som sagt 33 år og venter mitt første barn. I dag er drøyt 7 uker til termindato, og det er først de siste dagene at alvoret virkelig har begynt å gå opp for meg.

Vi har kjøpt inn det meste vi trenger av utstyr, og vi har fått mange gaver fra familie, venner og bekjente. Jeg tror nok at babyen har mer klær en hva jeg selv har. Barnevogn, bilstol og seng er også på plass. I et øyeblikk føler man at man er godt forberedt på hva som kommer, i et annet øyeblikk føler man at man egentlig ikke har kontroll på noe. Jeg har sammen med samboeren min sett x-antall episoder med "Fødeavdelingen" og "Mor for første gang", og nå har vi også meldt oss på svangerskapskurs. Vi håper de neste tre tirsdagskveldene skal være med på å gi oss en bedre kontroll på hva som venter. En ting er 100% sikkert, jeg gleder meg.

Hvor ofte jeg kommer til å skrive innlegg og hvordan denne siden blir, er jeg ikke helt sikker på enda. Dette må jeg bare se ann etterhvert. Siden skal forhåpentligvis også bli noe penere å se på, men jeg er bare i oppstartfasen.


(Photo by kookkai_nak @ freedigitalphotos.net)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

endeligpappa.no

endeligpappa.no

34, Moss

Mitt navn er Vidar, jeg trenger et sted hvor jeg kan dele mine tanker og opplevelser rundt det å endelig bli pappa. Jeg er opprinnelig fra Sunnmøre, men har nå bosatt meg i Østfold. Denne siden er derfor en fin måte å holde familien min bedre oppdatert på hvordan vi har det. Enkelt og greit.

Annonser


Kategorier

Arkiv

Annonser
hits